Γάμος στο κτημα Αμπελις | Κώστας & Δήμητρα

Ο Κώστας και η Δήμητρα είναι ένα υπέροχο και χαρούμενο ζευγάρι με θετική ενέργεια. Η ημέρα του γάμου τους ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους, ιδιαίτερα στο κτημα Αμπελις. Ένας γάμος με φαντασία, έμπνευση που απέπνεε κάτι μαγικό. Φταίει άλλωστε και αυτό το βλέμμα ευτυχίας που φαίνεται στα μάτια του ζευγαριού, το οποίο μας παρασύρει.

Εμείς απο την μεριά μας προσπαθούμε να αναλύουμε τα ζευγάρια και να κατανοούμε τις ανάγκες τους, για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε αυθεντικές στιγμές που θα τους κάνουν να αναπολούν αυτές τις όμορφες αναμνήσεις στο πέρασμα των χρόνων.

Προσπαθούμε όλη η ομάδα μας να δημιουργήσουμε μια ζεστή αλλά θετική σχέση με το ζευγάρι.
Επειδή πιστεύουμε πάντα ότι η σχέση μεταξύ φωτογράφου και ζευγαριού είναι εξαιρετικά σημαντική και παίζει σημαντικό ρόλο στη φωτογράφηση.

Κτήμα Αμπελις Μύτικας Χαλκίδας

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια υπέροχη δεξίωση σε έναν εκπληκτικό χώρο το κτημα αμπελις στο Μυτικα στην Χαλκίδα. Το φαγητό όπως πάντα στο κτήμα Άμπελις κέρδισε τις εντυπώσεις. Ενώ η διακόσμηση από την ομάδα της Flowers Kornilia ήταν μαγική. Το πάρτι δεν άργησε να αρχίσει και σύντομα όλοι ανέβηκαν στην πίστα.

Αυτή ήταν μια εκπληκτική εμπειρία συνολικά, περάσαμε πολύ όμορφα και το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, που στο τέλος αυτός ήταν και ο σκοπός μας!

Εκκλησία: Ιερός Ναός Ευαγγελίστρια στην Κάνηθο Χαλκίδας

Δεξίωση: κτημα Αμπελις

Διακόσμηση: Flowers Kornilia

Φωτογράφος γάμου & βάπτισης Ν. Αρτάκη – Χαλκίδα | Εμπιστευτείτε μας τα όνειρα σας στην πιο μοναδική στιγμή της ζωής σας | Καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου | Your moments, our story…

Πάρε προσφορά με ένα κλικ εδώ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ