Γιατί να επιλέξετε την φωτογράφηση του γάμου σας με drone

Οι λήψεις φωτογραφιών και βίντεο με drone κυριολεκτικά απογειώνουν τη μεγάλη σας μέρα, δημιουργώντας αληθινά κινηματογραφικά έργα, με μια σπάνια ευαισθησία και οξυδέρκεια που θα μείνει για πάντα στις καρδιές σας αλλά και σε όσους θα ζήσουν από κοντά τον γάμο σας.

Η άφιξη στην εκκλησία ή το δημαρχείο, η δεξίωση, οι στιγμές οικειότητας, είναι όλα καρέ που ενισχύονται με τη χρήση droneστη φωτογράφηση γάμου. Ακόμα και η τοποθεσία του γάμου απαθανατίζεται με εικόνες που δίνουν άλλη διάσταση σε εκείνες του φακού που χρησιμοποιείται από το έδαφος, και μαζί δημιουργούν ένα συναρπαστικό σκηνικό, συχνά με άρωμα… Hollywood.

Καμία υπερβολή. Οι φωτογραφίες και τα υποβλητικά γυρίσματα των ταινιών με drone μας προσφέρουν στιγμές εξαιρετικής ομορφιάς και μεγάλης συναισθηματικής εμπλοκής. 

29
Φωτογράφος Γάμου Χαλκίδα

Στη φωτογράφηση γάμου με drone εμπιστευτείτε τη FoxLab

Με τα drone να συνοδεύουν τον γάμο σας, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τυχόν θόρυβο ή άλλη ενόχληση. Άλλωστε μπορείτε να νιώθετε τη σιγουριά ότι επιλέγοντας τη FoxLab για τη φωτογράφηση του γάμου σας με drone είστε στα χέρια έμπειρων τεχνικών.

Οι χειριστές μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και διαθέτουν άριστες σκηνοθετικές δεξιότητες οι οποίες συνδυάζονται με την ικανότητα φωτογράφησης και μαγνητοσκόπηση γάμου με drone. Επιπλέον, είναι επαγγελματίες που κατέχουν όλες τις σχετικές άδειες και λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας που είναι απαραίτητα για να κάνουν πτήσεις των droneσε τοποθεσίες όπως εκείνες όπου γίνεται ένας γάμος, δεδομένου του αριθμού των ατόμων και των διαφόρων εμποδίων που υπάρχουν, ειδικά σε μία πόλη.

Η δική σας ιστορία αγάπης.. απο ψηλά!

Οι εναέριες λήψεις μας με drone περιέχουν καινοτομία, προετοιμασία, επαγγελματισμό, ποικιλομορφία απόψεων, κομψότητα και φινέτσα, υψηλής ποιότητας post-production, για μία φρέσκια και ρομαντική καταγραφή γάμου, παραδοσιακού και ταυτόχρονα μοντέρνου, συναρπαστικού και στοχαστικού, ζωντανού και για πάντα.

Έχοντας ενώσει επομένως τις δυνάμεις μας, της καλλιτεχνικής δημιουργίας από τη μία και της τεχνολογίας από την άλλη, με τη φωτογράφηση γάμου με drone σας προσφέρουμε μια ταινία που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ακριβές κινηματογραφικές παραγωγές. Πολύ περισσότερο από ταινία, είναι η δική σας ιστορία και είναι αληθινή. Είναι η αγάπη σας, είναι ο γάμος σας. Αφήστε επομένως τη φαντασία σας ακόμη πιο ελεύθερη και με τα drone στον γάμο σας επιτρέψτε στον έρωτά σας να πετάξει ψηλά.

DJI_0258.MP4.00_00_48_01.Still001