Κι έφτασε εκείνη η μέρα, η πολυαναμενόμενη, η ονειρεμένη. Η μέρα του γάμου σας. Η μέρα που περιμένετε με λαχτάρα αλλά και με αρκετό άγχος: Όλα πρέπει να είναι τέλεια. Και θα είναι, αν αφήσετε σε αληθινούς επαγγελματίες όλη την οργάνωση και εσείς, νύφη και γαμπρός, ασχοληθείτε με το να είστε απλώς λαμπεροί.

Πέρα επομένως από τις βασικές ενέργειες που πρέπει να κάνετε, όπως τα γραφειοκρατικά και η οργάνωση του γάμου, η φωτογράφιση της πιο σημαντικής μέρας της ζωής σας είναι ίσως το πιο σημαντικό μετά την ίδια την τελετή. Είναι η μέρα που θα αποτυπωθεί με τον πιο όμορφο και αληθινό τρόπο, είναι μια ιστορία που θα ξεδιπλώνεται, ξανά και ξανά μέσα από τα άλμπουμ και τα βίντεο που θα αποτυπώσουν όλη την ευτυχία σας.

Θα την αφήσετε στην τύχη; Όχι βέβαια. Χρειάζεται απλώς να διαλέξετε τους καλύτερους φωτογράφους γάμου. Επαγγελματίες που λατρεύουν να αποτυπώνουν ευτυχισμένα ζευγάρια, άνθρωποι που αγαπούν να βλέπουν διάπλατα χαμόγελα όταν θα αντικρύσετε τις φωτογραφίες του γάμου σας. Δημιουργοί που, πέρα από ένα σημαντικό μυστήριο, βλέπουν τον γάμο και ως ένα άκρως καλλιτεχνικό γεγονός.

Wedding photography foxlab
Wedding photography

Φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αλήθεια στα καλύτερά της

Οι επιτυχημένες φωτογραφίες αποτυπώνουν την πραγματικότητα και τον αυθορμητισμό. Την ομορφιά, τη χαρά, τη συγκίνηση. Καμία επομένως τεχνητή πόζα, κανένα φίλτρο στα συναισθήματα τόσο των νεόνυμφων όσο και των παρευρισκόμενων.

Για έναν φωτογράφο που αγαπά πραγματικά την τέχνη του, η αμεσότητα, το οξυδερκές μάτι, αλλά και η διακριτικότητα και ο σεβασμός στον χώρο και στον χρόνο είναι τα κυριότερα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Πέρα από τον ναό όπου τελείται το μυστήριο και τον οποίο επιλέγετε εσείς, με τον φωτογράφο που θα έχετε διαλέξει με πολλή προσοχή μπορείτε να συνεννοηθείτε και για το τοπίο όπου θέλετε να ολοκληρώσετε τη φωτογράφηση γάμου. Θα είναι σε κάποια όμορφη παραλία της Εύβοιας; Στα στενά της Πλάκας με φόντο την Ακρόπολη ή στο Σούνιο; Σε κάποιο υπέροχο κτήμα όπου θα γίνει και η δεξίωση; Οι επιλογές αμέτρητες: Στη θάλασσα ή στο βουνό, σε χωριό ή σε πόλη. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει αμέτρητη ομορφιά για να γίνει το φόντο όπου θα αποτυπωθεί η ευτυχία σας.

Βίντεο με εσάς

πρωταγωνιστές

Φώτα, κάμερες, πάμε: Σε αυτή την ταινία που θα πρωταγωνιστείτε δεν χρειάζεται να υποδυθείτε κανένα ρόλο, παρά μόνο να είστε λαμπεροί και να αφεθείτε στα συναισθήματά σας. Ωστόσο, αυτή θα είναι η ωραιότερη ταινία που θα βλέπετε για πάντα, ξανά και ξανά.

Play και… όλα ζωντανεύουν και πάλι, οι φωνές και οι ήχοι από εκείνη τη μοναδική μέρα επιστρέφουν. Όλα θα τα ξαναζήσετε όπως τότε, αλλά με μερικές ακόμη πινελιές αισθητικής, στιλ και προσεγμένου μοντάζ.

Όπως εξάλλου και η φωτογραφία, αντίστοιχα και η βιντεοσκόπηση απαιτεί έμπειρους βιντεοσκόπους, με γνώση, όρεξη και φαντασία για να σας αποδώσουν τον πρωταγωνιστικό σας ρόλο όπως ακριβώς σας αξίζει.

Οι επαγγελματίες που θέλουν να σας παραδώσουν ένα εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα σε fullHD ή 4Κ έχουν για συμμάχους τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας: Γερανοί, steadycamsκαι dronesείναι απαραίτητα για βίντεο που θα συγκλονίζουν εσαεί.

Επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να συνοδεύει τις στιγμές σας αλλά και το είδος: ρομαντικό, επίσημο, αστείο, χαρούμενο-μέτρια. Η κίνηση ζωντανεύει τις αναμνήσεις. Οι φωνές ξυπνούν τη μνήμη. Ο ήχος αναγεννά το συναίσθημα.

3
Wedding photography

Εσείς κι εμείς

Είστε οι δύο ερωτευμένοι που υπόσχονται ο ένας στον άλλο μια κοινή ζωή. Και υπάρχει μια ομάδα φωτογράφων που ειδικεύονται στη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμων. Τα ζευγάρια κάθε φορά είναι διαφορετικά, η δουλειά μας παραμένει σταθερή: Φωτογραφίζουμε, κάνουμε λήψεις και  επεξεργαζόμαστε εικόνες και βίντεο.

Στη FoxLab έχουμε γνώση, μεράκι και κυρίως υπέρτατη αγάπη για τη φωτογραφία και το γύρισμα της προσωπικής σας ταινίας. Οι φωτογραφίες για εμάς είναι έργο τέχνης που πρέπει να αποτυπώνουν με ακρίβεια τόσο την αλήθεια όσο και την ομορφιά. Την ουσία της τελετής: Αγάπη, ευτυχία, λάμψη, αμέτρητα συναισθήματα.

Το καλύτερο αποτέλεσμα της δουλειάς μας έρχεται μετά την παράδοση, όταν θα κρατήσετε στα χέρια σας τις φωτογραφίες σας και όταν θα βλέπετετο βίντεο του γάμου σας σαν να είστε στον κινηματογράφο: Ναι, αυτή την ανεπανάληπτη μέρα τη ζήσατε, αλλά αυτή η μέρα θα σας ανήκει για πάντα.