Baptism  |  Markela

Βάπτιση: Η πρώτη μεγάλη μέρα της ζωής του παιδιού σας

Μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή ενός παιδιού αλλά και της οικογένειάς του είναι αναμφίβολα το πρώτο του μυστήριο: Η βάπτισή του. Μια ιδιαίτερη θρησκευτική τελετή γεμάτη νόημα, σίγουρα από τις πιο συναρπαστικές και απαιτητικές. Ένα πραγματικό ντεμπούτο στην κοινωνία που όλοι θα θυμούνται με χαρά και συγκίνηση. Ναι, όλοι, εκτός από τον πρωταγωνιστή.

Αλλά μην ανησυχείτε, η FoxLab είναι εδώ. Οι έμπειροι φωτογράφοι μας έχουν τη δυνατότητα να απαθανατίσουν με τον πιο δημιουργικό και ρεαλιστικό τρόπο το πιο δύσκολο, φωτογραφικά, από όλα τα μυστήρια. Ένα έργο-πρόκληση καθώς ο φωτογράφος πρέπει να είναι σε θέση να καταγράψει κάθε χειρονομία του τελετουργικού και να συλλάβει τις εκφράσεις του παιδιού.

Φωτογράφιση βάπτισης με αγάπη και τρυφερότητα

Με την ιδιαίτερη αγάπη ωστόσο που οι φωτογράφοι μας βάπτισης προσεγγίζουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ημέρας κάθε εμπόδιο αίρεται δίνοντάς σας την ευκαιρία να παραδώσετε στο παιδί σας -αλλά και εσείς να θυμάστε ξανά και ξανά το ανεπανάληπτο μυστήριο- έναν θησαυρό αναμνήσεων που θα το συνοδεύουν σε όλη του τη ζωή. Με τη φωτογραφική μας προσέγγιση στις βαπτίσεις, προσπαθούμε να εγκλωβίσουμε σε μια φωτογραφική ιστορία, ένα από τα πιο επίσημα και σημαντικά γεγονότα της ζωής. Κάθε στιγμή, πριν και μετά το μυστήριο, κάθε ιερό λεπτό της τελετής, κάθε χειρονομία, αλλά και τα πρόσωπα και τα χαμόγελα και τα δάκρυα: Όλα, θα καταγραφούν με τον ωραιότερο και συγκινητικό τρόπο.

Μια φωτογραφική υπηρεσία σε πλήρες ύφος ρεπορτάζ, μια φωτογραφική ιστορία μέσα από την οποία ανατρέχουμε τις πιο σημαντικές στιγμές για να τις νιώσουμε ζωντανές ακόμα και έπειτα από πολλά χρόνια.

Φωτογράφος Βάπτισης Χαλκίδα
Φωτογράφος Βάπτισης Χαλκίδα

Εσείς κι εμείς

Εκτός από την τελετή και τη δεξίωση, η υπηρεσία μπορεί να ολοκληρωθεί με μια μίνι φωτογράφηση που γίνεται στο σπίτι με τον μικρό πρωταγωνιστή και τα γλυκά του χαμόγελα αλλά και όλη την οικογένεια, πριν από την τελετή. Αυτή η αρχική φάση συχνά ξεχνιέται ή υποτιμάται, αλλά όσοι την έχουν αξιοποιήσει επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια μοναδική και οικεία στιγμή ιδιαίτερης ηρεμίας, ειδικά για το παιδί.

Έπειτα, μην ξεχνάτε τις ιδιαίτερες δυνατότητες της FoxLab που ξέρει να χρησιμοποιεί άψογα όχι μόνο τη φαντασία αλλά και την τεχνολογία. Πέρα από τις υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας κάμερες, οι έμπειροι φωτογράφοι μας έχουν ειδική άδεια χειρισμού των drone. Μη χάσετε επομένως καμία εικόνα και κανένα στιγμιότυπο από το σπουδαίο αυτό γεγονός:

Επιλέξτε φωτογράφιση βάπτισης με τους επαγγελματίες της FoxLab συμπεριλαμβάνοντας τη λήψη με drone που θα απογειώσουν κυριολεκτικά τη μεγάλη μέρα και διατηρήστε ανεξίτηλο αυτό το σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του νεοφώτιστου παιδιού σας αλλά και της δικής σας, των νοννών, των αδελφών, των παππούδων και όσων πραγματικά το αγαπούν και θα βρίσκονται παντοτινά στο πλάι του.   

Η ομάδα της Fox Lab, αναλαμβάνει όλη την φωτογράφιση της βάπτισης την οποία επιμελείται με κάθε λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όλη την μαγεία του μυστηρίου, αποτυπώνοντας για πάντα την συγκίνηση, χαρά & ευτυχία που αιωρούνται διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

C O N T A C T    U S

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ρωτήσετε για τις υπηρεσίες της Fox Lab.

Για εκδηλώσεις γάμου/βάπτισης, δημιουργούμε προσωποποιημένες προτάσεις σύμφωνα με το τι ζητάτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρακάτω φόρμα απαιτούνται για να προσαρμόσουμε την πρότασή μας στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε ζευγαριού/γονέα.

Για γενικές ερωτήσεις, μπορείτε να μας στείλετε email απευθείας στη διεύθυνση [email protected]

Για επείγοντα αιτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Fox Lab στο +306936634103

Δ: Εθνικής Αντιστάσεως 104, Νέα Αρτάκη, 34600

Τ: 2221400081

Κ: 6976634103

E: [email protected]

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δήμητρα Ξένου

FOLLOW US ON INSTAGRAM
@fox_lab_photography