Πολιτικός γάμος στη Χαλκίδα – Ηλίας & Ζωγραφούλα

«Τριγύρω στο λαιμό στον όρμο
Πάντα εμείς το φως κι η σκιά» – Ο. Ελύτης, Το μονόγραμμα

Ο πολιτικός γάμος στη Χαλκίδα είναι μια καλή επιλογή, καθώς το επιβλητικό κτίριο
μπροστά στην παραλία και τα βαθυγάλανα νερά που απλώνονται μπροστά της, συνθέτουν το ιδανικό τοπίο.

Ο γάμος του Ηλία και της Ζωγραφούλας ήρθε να επισφραγίσει τον ιδιαίτερο δεσμό τους σε μία όμορφη τελετή στο Δημαρχείο της Χαλκίδας. Η χαρά, η αγνότητα και η αγάπη των δύο είναι ένα φωτεινό παράδειγμα αισιοδοξίας που εμείς θελήσαμε να αποτυπώσουμε.

Η αέναη κίνηση του νερού όπως και οι ανθρώπινοι δεσμοί εδραιώνουν μία σταθερά που η κάμερά μας ακολουθεί για να κρατήσει ζωντανή την στιγμή στο χρόνο.

Η ηλιόλουστη θερινή μέρα, το γαλάζιο του ουρανού που συγκλίνει με τη θάλασσα ήταν μια ζωγραφιά όπως η μοναδική μας νύφη, Ζωγραφούλα.

Η next day φωτογράφηση έγινε στις Αλυκές της Δροσιάς, έχοντας πάλι το στοιχείο της
θάλασσας το οποίο μας καθόριζε και μας καθοδηγούσε. Ο Ηλίας και η Ζωγραφούλα ήταν χαλαροί, ευδιάθετοι και αφέθηκαν εντελώς στην παρούσα κατάσταση, όσο εμείς αποτυπώναμε τη στιγμή. Ο σκύλος τους, ο Marley, εκμεταλλεύτηκε την αχανή παραλία και έδειξε την χαρά του πιο πολύ απ’ όλους!

Η χαρά της στιγμής του ζευγαριού είναι για εμάς η μέγιστη ικανοποίηση, γιατί η φωτογραφία αποθηκεύει το συναίσθημα. Αφού η ζωή είναι ρευστή, όπως και τα συναισθήματα εμείς παγιδεύουμε την καλύτερη στιγμή και αυτή μένει αναλλοίωτη στο χρόνο υπενθυμίζοντάς μας πως υπήρξε. Αυτός ο πολιτικός γάμος στη Χαλκίδα θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος!

Τοποθεσία: Δημαρχείο Χαλκίδας

Φωτογράφηση γάμου – Κινηματογράφηση: www.foxlab.gr

Φωτογράφος γάμου & βάπτισης Ν. Αρτάκη – Χαλκίδα | Εμπιστευτείτε μας τα όνειρα σας στην πιο μοναδική στιγμή της ζωής σας | Καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου | Your moments, our story…

Πάρε προσφορά με ένα κλικ εδώ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ