Πρέπει να είσαι λίγος ψυχολόγος για να οικοδομήσεις μια επιτυχημένη σταδιοδρομία βιντεογραφίας. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Οι άνθρωποι που δεν είναι επαγγελματίες τείνουν να αισθάνονται ντροπαλοί και αμήχανοι μπροστά από την κάμερα. Μερικοί θα ξεπεράσουν αυτά τα συναισθήματα εύκολα, άλλοι θα χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο. Κρατήστε τη συζήτηση για να μάθετε περισσότερα για τη νύφη και τον γαμπρό. Οι προσωπικότητές τους και η δυναμική της σχέσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τη δουλειά χωρίς κανέναν να νιώθει αμηχανία ή αμηχανία μπροστά από την κάμερα.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Φτάστε στο χώρο αρκετά νωρίς και δώστε στον εαυτό σας χρόνο να αναπαράγετε το βίντεο που δεν λειτουργεί. Διακινδυνεύετε την αποτυχία ακόμη και όταν εργάζεστε με ανθρώπους που αγαπούν να γυρίσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε πάντα ένα σχέδιο Β και ένα εναλλακτικό σενάριο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Οι άνθρωποι που φοβούνται τη φωτογραφική μηχανή θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές σας, αλλά αν ξέρετε τι κάνετε και είστε αρκετά βέβαιοι για να τους καθοδηγήσετε, θα έχετε το αποτέλεσμα που όλοι ελπίζουν.