Wedding photography foxlab

Ψηφιακό άλμπουμ γάμου: ο παντοτινός αφηγητής μιας αξέχαστης ημέρας

Δύο καρδιές, μία αξέχαστη μέρα, αμέτρητες φωτογραφίες αλλά και πολλή συγκίνηση: Η λαμπερή νύφη και ο γαμπρός, η ανταλλαγή δαχτυλιδιών, η εξαιρετική δεξίωση. Και ήρθε η στιγμή για να επιλέξετε το άλμπουμ που θα κλείσει όλες αυτές τις εικόνες και τα συναισθήματα και θα διασφαλίσει την καλή ποιότητά τους ανεξίτηλη στον χρόνο και στη χρήση.

Ξεχάστε τα παλιά άλμπουμ με τη ζελατίνη και τα ενδιάμεσα φύλλα για να μη φθείρονται οι φωτογραφίες κάθε φορά που θα τις ξεφυλλίζετε οι δύο σας ή με την οικογένεια και τους φίλους σας. Διαλέξτε απλώς τις φωτογραφίες που προτιμάτε και κλείστε τις σε ένα ψηφιακό άλμπουμ γάμου: Ένα δώρο από τη σύγχρονη τεχνολογία και την εξέλιξη στη φωτογραφία, που θα σας δίνει την ευκαιρία να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας ξανά και ξανά, παντοτινά και χωρίς καμία φθορά. Μια εμπειρία που θα ήταν αδύνατη με την απλή εκτύπωση ή την εισαγωγή των φωτογραφιών σε ένα dvd ή άλλο αποθηκευτικό μέσο το οποίο τελικά παραμένει στο συρτάρι.

5star-New_Acrylix_Colour_-Gamou
new-window-line-by-Albumake8-1200x801

Στη FoxLab κάνουμε το ψηφιακό άλμπουμ του γάμου σας ένα έργο τέχνης.

Πέρα από την ανεπανάληπτη αντοχή, ένα ψηφιακό άλμπουμ γάμου μπορεί να σταματήσει τον χρόνο όχι μόνο στη φθορά αλλά και στα συναισθήματα της σπουδαίας εκείνης ημέρας. Με την κατάλληλη επιλογή και την περίτεχνη διαδοχή των φωτογραφιών, το ψηφιακό άλμπουμ του γάμου σας θα αφηγείται τις λεπτομέρειες του ανεξίτηλου γεγονότος της ένωσης της αγάπης σας, και θα αποτελέσει ένα μοναδικό φόντο για τη φωτογραφική ιστορία που θα διεγείρει κάθε φορά μνήμες και αισθήσεις.

Οι δυνατότητες, ατελείωτες. Σε format και πλαίσια που θα ανταποκριθούν ακριβώς στις ανάγκες σας δημιουργούμε με πολλή τέχνη και προσοχή το ψηφιακό άλμπουμ που θα κρατήσει πραγματικά για πάντα ζωντανή την προσωπική σας ιστορία αγάπης. Ρομαντικά, πιο μοντέρνα, κλασικά ή και λίγο hippy: Μαζί μας θα βρείτε το κατάλληλο στιλ για το ψηφιακό άλμπουμ του γάμου σας που θα σας κάνει να ξαναζείτε τις μοναδικές εκείνες στιγμές ευτυχίας και θα σας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά.

Χάρη στη φωτογραφική εξέλιξη που συνδέεται και με την εκτύπωση, οι εκτυπώσεις φωτογραφιών σε ολόκληρες σελίδες ή ακόμη και σε ολόκληρα σαλόνια, σε landscapeή κάθετο layout και σε διαφορετικά μεγέθη, κάνουν τα σύγχρονα, ψηφιακά, άλμπουμ γάμου μικρά έργα τέχνης μεγάλης αξίας για εσάς και την οικογένειά σας.

Ένα άλμπουμ που θα σας κάνει περήφανους 

Η φωτογραφία, εξάλλου, είναι ένα στοιχείο που αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα από μια εικόνα: αναμνήσεις, συναισθήματα, ακόμη και αρώματα συνδέονται με αυτή τη στιγμιαία αποτύπωση και είναι όλα αισθήσεις που αναδύονται από την ανεξίτηλα τυπωμένη εικόνα.

Ακόμη και το εξώφυλλο του ψηφιακού άλμπουμ γάμου μπορεί να είναι μοναδικό και προσαρμόσιμο: Δέρμα, φελλό, ύφασμα λινό ή μετάξι, πλεξιγκλάς ή συνδυασμός αυτών καθώς και οι απεριόριστες χρωματικές επιλογές συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλαίσθητου αντικειμένου που μπορείτε να το έχετε πάντα σε περίοπτη θέση στο χώρο σας, αντί να κλειστεί και να ξεχαστεί σε ένα ντουλάπι.

Φυσικά και μπορείτε να εκτυπώσετε σε φωτογραφικό χαρτί εκείνες τις εικόνες που περισσότερο σας αντιπροσωπεύουν. Εκείνες που θα επιλέξετε να βάλετε σε μικρά ή μεγαλύτερα κάδρα και θα στολίζουν το χώρο σας γεμίζοντας πάντα τη ματιά σας με αναμνήσεις. 

 

Acrylix_Photo_Albumake_2018

Ωστόσο, το ψηφιακό άλμπουμ του γάμου σας θα είναι ο μεγάλος θησαυρός σας, ένα στολίδι που θα βρίσκεται πάντα στο τραπεζάκι του σαλονιού σας ή όπου εσείς επιλέξετε, και θα το ξεφυλλίζετε όποτε και όσο θέλετε. Και η συναισθηματική φόρτιση της ημέρας εκείνης σε συνδυασμό με την προσεκτική τοποθέτηση των εικόνων με τέχνη και τεχνική θα θυμίζει με ανεπανάληπτο τρόπο τα όσα ζήσατε την ημέρα του γάμου σας, προκαλώντας δυνατές συγκινήσεις.

Και μια επιπλέον συμβουλή: Χαρίστε ένα μικρότερο ψηφιακό άλμπουμ από τον γάμο σας στους κουμπάρους, τους γονείς ή όσους αγαπάτε. Ή ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό φωτογραφικό σημειωματάριο με αντιπροσωπευτικές λήψεις για να το δωρίσετε ως ένα «Ευχαριστώ» και ένα μοναδικό αναμνηστικό σε όσους σας στήριξαν και σας τίμησαν τη σημαντική εκείνη ημέρα που ενωθήκατε με τα δεσμά της παντοτινής αγάπης.