DSC_3669BP-1200x801

Ψηφιακό Άλμπουμ: Ένας έντυπος θησαυρός για μια ιστορία γεμάτη φως

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη ή ο νεοφώτιστος. Να σας ζήσουν τα παιδιά σας που είναι τα παιδιά που κρατάνε το μέλλον της ζωής μας. Και τώρα, ήρθε η στιγμή που μετά την υπέροχη τελετή και την απέραντη συγκίνηση αλλά και τη χαρά, θα κλείσετε όλες τις αναμνήσεις που ο φακός αιχμαλώτισε σε ένα άλμπουμ. Τι ακριβώς θα είναι αυτό; Μα φυσικά ένα ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης, ένα βιβλίο που θα φτιάξετε εσείς επιλέγοντας τις φωτογραφίες που σας συγκλονίζουν περισσότερο, ένας έντυπος θησαυρός που σελίδα σελίδα θα αφηγείται μια γεμάτη φως, αληθινή και συγκλονιστική ιστορία.

Αν και τα παραδοσιακά άλμπουμ με τις ζελατίνες ενδιάμεσα ήταν επίσης όμορφα και μας έχουν αφήσει ωραίες αναμνήσεις, έδωσαν τη θέση τους στην τεχνολογία και την ποιότητα που μένει για πάντα. Θυμηθείτε άλλωστε, πόσες φορές δείχνατε το άλμπουμ της δικής σας βάπτισης σε γνωστούς οι οποίοι άνοιγαν τη ζελατίνη και κρατούσαν στα χέρια τους τις φωτογραφίες οι οποίες κάθε φορά κατέληγαν με… σημάδια και γρατζουνιές;

Τώρα όλες αυτές οι συμπαθητικές λύσεις έχουν δώσει τη θέση τους στην εξέλιξη, στην αναβάθμιση και στην αντοχή στον χρόνο. Τα ψηφιακά άλμπουμ βάπτισης είναι ακριβώς η εναλλακτική πρόταση για να κρατήσετε για πάντα άθικτη την ποιότητα των υψηλής ευκρίνειας λήψεων που ο επαγγελματίας φωτογράφος βάπτισης απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Η συγκλονιστική στιγμή αποτυπωμένη για πάντα

Το υπέροχο μωρό σας, με τα αθώα μάτια που κοιτάζουν τους καλεσμένους αρχικά με περιέργεια, η στιγμή που οι νονοί το παίρνουν στα χέρια τους, ο ιερέας που διαβάζει τις ευχές…

Και έπειτα, το βούτηγμα στο νερό, το κλάμα, και ξανά το γέλιο, τα βαπτιστικά ρούχα, ο σταυρός, η στιγμή που υποκλίνεστε στη νονά ή στον νονό για να πάρετε ξανά στα χέρια σας το παιδί. Τόσο όμορφες εικόνες, τόσο μοναδικές και ανεπανάληπτες. Η βάπτιση πραγματικά είναι ένα συγκλονιστικό μυστήριο, ένα γεγονός που ποτέ ξανά δεν θα ζήσουμε.

Επομένως, αξίζει να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τα στιγμιότυπα, ένα ένα τόσο στο μυαλό μας αλλά κυρίως σε ένα άλμπουμ που δεν γνωρίζει όρια ούτε στον τρόπο διαδοχής των φωτογραφιών αλλά ούτε και στη φθορά που έρχεται με το πέρασμα του χρόνου

DSC_3746BP-1200x801
DSC_7426BP-1200x801

FoxLab: Αμέτρητες επιλογές

Οι επιλογές, ξεκινούν ήδη από το εξώφυλλο το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας: Είτε επιλέξετε δέρμα, είτε φελλό, ύφασμα, πλεξιγκλάς ή συνδυασμό αυτών, με φωτογραφίες του παιδιού ή μόνο με τίτλο γραμμένο με ξεχωριστά γράμματα, με χρώματα και σχέδια παιχνιδιάρικα ή πιο λιτά, ένα ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης θα είναι μοναδικό και υπέροχο. Ακόμη και το πιο απλό format και πιο απέριττο ως προς τα διακοσμητικά στοιχεία, είναι πάντα ένα κομψοτέχνημα. 

 Οι φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, με διαφορετικά φόντα, ανάλογα το πρότυπο του άλμπουμ που έχετε επιλέξει, όρθιες ή οριζόντιες, με συνοδευτικά κείμενα ή χωρίς. Το αποτέλεσμα, ένα έργο φωτογραφικό με στοιχεία παραμυθιού: Κι όμως, αυτό είναι ένα αληθινό παραμύθι, μία ιστορία που ζήσατε και ζήσαμε και εμείς που τη φωτογραφίσαμε, πού τόσοι άνθρωποι επίσης ήταν μάρτυρες. Και αν εκείνοι συνεχίσουν να μαρτυρούν τη βάπτιση του παιδιού σας, το ψηφιακό άλμπουμ που θα επιλέξετε θα μαρτυρά για πάντα του λόγου το ασφαλές, ένα δώρο στην οικογένεια αλλά κυρίως στο παιδί σας που ποτέ δεν θα πάψει να ξεφυλλίζει και να εκτιμά.

Επίσης, μην ξεχνάτε: μπορείτε να εκτυπώσετε εκείνες τις εικόνες που προτιμάτε και είτε να τις βάλετε σε μικρότερα, παραδοσιακά άλμπουμ για να τις χαρίσετε είτε να δημιουργήσετε ένα μικρότερο ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης, ένα ιδανικό δώρο για τους νονούς και τους παππούδες. Η επιλογή είναι δική σας και η FoxLab είναι πάντα στο πλάι σας για να εκπληρώσουμε κάθε προτίμηση και προσδοκία σας. Δική μας επιθυμία εξάλλου, είναι τα γελαστά πρόσωπα των νεοφώτιστων και των γονιών τους.

 

Η ομάδα της Fox Lab, αναλαμβάνει όλη την φωτογράφιση της βάπτισης την οποία επιμελείται με κάθε λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όλη την μαγεία του μυστηρίου, αποτυπώνοντας για πάντα την συγκίνηση, χαρά & ευτυχία που αιωρούνται διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

C O N T A C T    U S

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ρωτήσετε για τις υπηρεσίες της Fox Lab.

Για εκδηλώσεις γάμου/βάπτισης, δημιουργούμε προσωποποιημένες προτάσεις σύμφωνα με το τι ζητάτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρακάτω φόρμα απαιτούνται για να προσαρμόσουμε την πρότασή μας στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε ζευγαριού/γονέα.

Για γενικές ερωτήσεις, μπορείτε να μας στείλετε email απευθείας στη διεύθυνση [email protected]

Για επείγοντα αιτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Fox Lab στο +306936634103

Δ: Εθνικής Αντιστάσεως 104, Νέα Αρτάκη, 34600

Τ: 2221400081

Κ: 6976634103

E: [email protected]

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δήμητρα Ξένου

FOLLOW US ON INSTAGRAM
@fox_lab_photography