Δυο λόγια για εμάς

Ζούμε για την απλότητα! Στη δουλειά μας, στη σχέση μας με εσάς και στην προσέγγιση μας στην ημέρα σας. Η εμπειρία σας μαζί μας θέλουμε να είναι απλή και διαχρονική. Κινούμαστε γρήγορα όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και εσείς έχετε επιπλέον το άγχος της οργάνωσης. Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε από επάνω σας το άγχος τουλάχιστον στο κομμάτι της φωτογραφίας και του βίντεο. Με εμπειρία 20 χρόνων εμπιστευθείτε μας είσαστε σε ασφαλή χέρια.

Η Ομάδα μας

Δήμητρα
ΔήμητραOwner
Δήμητρα – Η καρδιά της Fox Lab!

Η Δήμητρα μαζί με τον Βαγγέλη συμπορεύονται στην ζωή και στην δουλειά από το 2012.

Από τότε κατάφεραν να αποκτήσουν μαζί δυο υπέροχα αγγελούδια όπως και την Fox Lab που πέρασε από πολλά στάδια πριν φτάσει στο σημερινό καλαίσθητο αποτέλεσμα που δημιούργησαν.

Η Δήμητρα θα σας καλωσορίσει και με το χαμόγελο της θα σας κάνει να νιώσετε οικεία από την πρώτη στιγμή. Κρατάει την διαχείριση όλων στα χέρια της.

Βαγγέλης
ΒαγγέληςVideographer
Βαγγέλης – Videographer

Ο Βαγγέλης παρέα με την Δήμητρα 8 χρόνια τώρα, κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτό που είναι σήμερα η Fox Lab.

Εκείνος είναι η απαρχή -ο εμπνευστής όλης της εταιρίας, χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε τίποτα από την Fox Lab. Το οραματίστηκε, το πίστεψε και απλά μαζί το δημιουργήσανε.

Λέει ότι είναι αντικοινωνικός αλλά είναι γλυκύτατος όταν σας μιλάει. Θα σας κάνει να νίωσετε σαν σταρ του σινεμά με τα βίντεο του.

Γιούλη
ΓιούληPhotographer
Γιούλη – Photographer

Η Γιούλη θα γίνει η καλύτερη σας φίλη… τουλάχιστον για μια ολόκληρη μέρα!

Θα σας ακολουθεί παντού αλλά δεν θα την καταλαβαίνετε σχεδόν ποτέ. Θα κρατήσει τις καλύτερες σας στιγμές στον φωτογραφικό της φακό και θα γίνουν οι ομορφότερες αναμνήσεις σας.

Izzy
IzzyΜασκότ
Izzy – Μασκότ

Ιδιαίτερα κοινωνική, μινιατούρα, εργατική και πολύ όμορφη. Είναι η μασκότ μας, χαδιάρα, παιχνιδιάρα, αγαπά ιδιαίτερα την προσωπική επαφή και γι’ αυτό γλύφει όλη την ώρα χωρίς διακρίσεις.

Απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα χάδια αλλά ακόμα και όταν δεν τις δίνεις σημασία θα βρει μια γωνίτσα για να κουρνιάσει.

Φροντίζει να ανεβάζει την ψυχολογία μας όπως και των πελατών μας.

Σίλια & Ορφέας
Σίλια & Ορφέας
Σίλια & Ορφέας – Καρδιοκλέφτες

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην ζωή μας, μας έχουν κλέψει τις καρδιές μας αλλά και όλων όσων τα γνωρίζουν. Επίσης έχουν κλέψει το σαλόνι και την τραπεζαρία με τα παιχνίδια τους, όπως και όλο τον χώρο από το κρεββάτι μας.

Είναι γλυκούλια και σκανταλιάρικα και τις περισσότερες φορές η αιτία που θα είμαστε κουρασμένοι και άυπνοι αλλά είναι η πιο γλυκιά κούραση που έχουμε περάσει στη ζωή μας.

Είναι υποστηρικτές όλων όσων κάνουμε μιας και όλα τα εισοδήματα μας είναι για ανεφοδιασμό νέων παιχνιδιών.

FoxLab Projects

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ