Βίντεο Γάμου: Φιλμ υψηλής ποιότητας με ήρωες εσάς

Πολλά ζευγάρια λατρεύουν να ξαναβλέπουν ο ένας τον άλλον σε βίντεο, με μουσικό χαλί το αγαπημένο τους τραγούδι και μέσα από στιγμιότυπα που ουσιαστικά διηγούνται καρέ καρέ πώς εξελίχθηκε η μεγάλη τους μέρα: αυτό είναι το κλασικό βίντεο γάμου και εμείς στη FoxLab δημιουργούμε ακόμη τέτοιες παραγωγές, για όσους επιμένουν παραδοσιακά.

Για εκείνους όμως που επιθυμούν να δουν κάτι διαφορετικό, συναρπαστικό και πραγματικά εντυπωσιακό, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές: Με τα μέσα που προσφέρει η τεχνολογία καθώς και οι γνώσεις και η όρεξή μας για δημιουργία, μπορείτε να γίνετε πρωταγωνιστές ενός φιλμ που κάθε φορά θα σας συγκλονίζει και θα σας κάνει πρωταγωνιστές της δικής σας, αληθινής, ιστορίας. Μιας ιστορίας που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα εντυπωσιακά κινηματογραφικά τρέιλερ.

29
Φωτογράφος Γάμου Χαλκίδα

Συλλέγουμε αναμνήσεις όσο εσείς απολαμβάνετε τη στιγμή

Με τα πλάνα που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης καθώς και το μοντάζ που ακολουθεί φροντίζουμε ώστε να δημιουργούμε βίντεο που εκφράζουν απόλυτα την προσωπικότητά σας και περιγράφουν με μοναδικό τρόπο τον γάμο σας. 

Καθώς εσείς θα απολαμβάνετε τα άπειρα συναισθήματα που θα ζείτε -από την ηρεμία στην ένταση και από τη συγκίνηση στα δυνατά γέλια και την ψυχική ευφορία- εμείς θα είμαστε εκεί, έτοιμοι να τα συγκεντρώσουμε όλα και να σας κάνουμε να τα θυμάστε για πάντα.

Το δικό σας μοναδικό βίντεο γάμου απο τη FoxLab!

Θέλετε να πάρετε μία γεύση; Σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή βίντεό μας με πρωταγωνιστές τα ζευγάρια που μας εμπιστεύτηκαν. Σε τοπία ονειρεμένα, με λήψεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο ή απλώς την ημέρα της τελετής. Με χρήση μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών και άριστες βιντεοληπτικές ικανότητες. Όπως θα διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι, είμαστε ειδικοί στη δημιουργία μοντέρνων, κομψών και ρομαντικών βίντεο γάμου.

Πάρτε ιδέες αλλά επιτρέψτε στη φαντασία σας να δημιουργήσει τις εικόνες στις οποίες θα θέλατε να δείτε τους εαυτούς σας πρωταγωνιστές∙ σκεφτείτε πώς θα θέλατε να είναι το τέλειο βίντεο του γάμου σας και ελάτε να συζητήσουμε μαζί τις επιθυμίες σας. Με τους βιντεογράφους μας να γνωρίζουν άριστα τη σκηνοθεσία και τις βιντεοκάμερες αλλά και τα drone να λαμβάνουν πλάνα που συγκλονίζουν, θα σας παραδώσουμε μια ταινία που δεν θα βαρεθείτε ποτέ να παρακολουθείτε.

Καλή θέαση!

DJI_0258.MP4.00_00_48_01.Still001