Βιβλίο ευχών: ένας θησαυρός όμορφων αναμνήσεων 

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που αν κάποτε ήταν απόλυτες καινοτομίες, τώρα μοιάζουν σχεδόν προφανείς.

Ανάμεσα σε αυτές είναι το βιβλίο ευχών του γάμου το οποίο κάποτε συγκέντρωνε απλώς τις υπογραφές των παρευρισκόμενων και που με τα χρόνια έχει πάρει αμέτρητες διαφορετικές μορφές. Η συνήθεια για το βιβλίο ευχών είναι τόσο διαδεδομένη που κάποιες νύφες μπορεί να σκεφτούν να το αγνοήσουν με στόχο την… πρωτοτυπία. Κι όμως.

Ακόμη και αν πια θεωρείται παραδοσιακό, το βιβλίο των ευχών προσθέτει επιπλέον αισθητική στη διοργάνωση του γάμου σας, προσφέρεται για έμπνευση στους καλεσμένους ενώ σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει έναν ακόμη θησαυρό αναμνήσεων από τη σπουδαία ημέρα που οι δύο ερωτευμένοι ανταλλάξατε όρκους και γιορτάσατε την έναρξη της οικογένειάς σας ενώπιον των ανθρώπων που αγαπάτε.

Wishbook_Albumake_Albums_Guest-book_3-1200x800

FoxLab: απεριόριστες επιλογές στο βιβλίο ευχών

Και υπάρχουν τόσες δυνατότητες για τη δημιουργία ενός μοναδικού βιβλίου ευχών που δύσκολα θα σας κάνουν να το παραβλέψετε. Όπως εξάλλου και στα ψηφιακά άλμπουμ φωτογραφιών τα βιβλία ευχών γάμου προσφέρουν απεριόριστες επιλογές σχεδίων, μεγεθών και μοτίβων. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο σχέδιο που να ταιριάζει στο ύφος ή το θέμα του γάμου, να είναι κλασικό ή πιο μοντέρνο -και γιατί όχι, με έντονη την αίσθηση του χιούμορ.

Με τυπωμένα τα ονόματα και την ημερομηνία του γάμου σας, το βιβλίο ευχών μπορεί να είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους καλεσμένους να προσθέτουν όχι μόνο κείμενα αλλά και στιγμιότυπα που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης.

Μπορείτε απλώς να διαλέξετε κάποιο από τα έτοιμα πρότυπα ή να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας ώστε να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό βιβλίων ευχών όπως το έχετε φανταστεί. Φέρτε μας τις φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία που είναι συνδεδεμένα με την αγάπη σας ή, αν έχετε επιλέξει μία pre-wedding φωτογράφιση, είναι σίγουρα μια εξαιρετική ευκαιρία να ενσωματώσετε τις καλύτερες λήψεις στο εξώφυλλο ή και δημιουργικά στο εσωτερικό.

Η ανεκτίμητη αξία του βιβλίου ευχών

Ό,τι και αν επιλέξετε, ο στόχος είναι η δημιουργία ενός καλαίσθητου και εντυπωσιακού βιβλίου ευχών που θα αποτελέσει πρόκληση για τους καλεσμένους. Όσο πιο πρωτότυπο και δελεαστικό, τόσο μεγαλύτερη η έκπληξή σας όταν θα διαβάζετε ευχές  και αφιερώσεις πολύ πιο εμπνευσμένες από ένα απλό «Να ζήσετε»: Από τις πρωτότυπες εγκάρδιες ευχές μέχρι μικρά ποιήματα και στιχάκια και από κείμενα γεμάτα συγκίνηση και αγάπη μέχρι χιουμοριστικά σχόλια που ωστόσο φανερώνουν δυνατές φιλίες. Νά γιατί το βιβλίο των ευχών έχει αξία ανεκτίμητη!

Φανταστείτε, όταν αργότερα οι δύο σύζυγοι θα κάθεστε χαλαρά στον καναπέ για να διαβάσετε όλα αυτά που θα σας έχουν γράψει: Αφιερώσεις με πνεύμα δημιουργικό και ευχές γεμάτες αγάπη, μαζί ίσως με κάποιες φωτογραφίες με αστείες γκριμάτσες ή σκίτσα που αποκαλύπτουν ταλέντα κρυμμένα.

Και τότε, το γέλιο θα διαδέχεται τα δάκρυα συγκίνησης ενώ η ευτυχία θα απογειώνεται με την επιβεβαίωση ότι οι προσκεκλημένοι σας ήταν παρόντες στη δική σας μοναδική μέρα ψυχή τε και σώμα. Αληθινά αισθήματα που δηλώθηκαν και ρητά, σε ένα βιβλίο που θα τα διατηρήσει ανεξίτηλα και θα σας συνοδεύουν για πάντα. 

Wishbook_Albumake_Albums_Guest-book_1-1200x800