Γάμος στο κτημα Αμπελις | Κώστας & Δήμητρα

Η φωτογράφηση γάμου είναι για εμάς μια ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να επικοινωνήσουμε και να συνδεθούμε μαζί τους. Το να αντιληφθούμε τις ανάγκες του ζευγαριού, να συμμεριστούμε τα άγχη τους και εν τέλει να αποτυπώσουμε σε μια φωτογραφία όλο τους το συναίσθημα, είναι και αυτό που δίνει αξία σε ότι κάνουμε!

Στην περίπτωση της Δήμητρας και του Κώστα, όλα πήγαν όπως ακριβώς περιμέναμε. Γνωρίζοντας εξ’ αρχής ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί σε ένα άκρως ειδυλλιακό χώρο – το κτήμα Άμπελις – μπορέσαμε να φανταστούμε και να οραματιστούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Η επιλογή του κέντρου ήταν ιδανική μιας και αντιπροσωπεύει απόλυτα την κομψότητα και την απλότητα του ζευγαριού. Η μέρα του γάμου τους κύλησε όμορφα και απλά, όπως ακριβώς είναι και εκείνοι σαν άνθρωποι.

Κτήμα Αμπελις Μύτικας Χαλκίδας

Ήταν ένας γάμος με φαντασία και παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που αποτυπώσαμε στην φωτογράφιση γάμου της επόμενη ημέρας. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σε όλη την πορεία της συνεργασίας μας, κατάφερε να φέρει ένα αποτέλεσμα – τόσο για το ζευγάρι όσο και για εμάς – που αποπνέει κάτι μαγικό.

Εκκλησία: Ιερός Ναός Ευαγγελίστρια στην Κάνηθο Χαλκίδας

Δεξίωση: κτημα Αμπελις

Διακόσμηση: Flowers Kornilia

Φωτογράφος γάμου & βάπτισης Ν. Αρτάκη – Χαλκίδα | Εμπιστευτείτε μας τα όνειρα σας στην πιο μοναδική στιγμή της ζωής σας | Καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου | Your moments, our story…

Πάρε προσφορά με ένα κλικ εδώ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ